Взаимоотношенията със знак  на Зодиака, който е ваша пълна противоположност,

...
Взаимоотношенията със знак  на Зодиака, който е ваша пълна противоположност,
Коментари Харесай

Знаците на зодиака, които са пълни противоположности, но се привличат безумно!

 znak

Взаимоотношенията със знак  на Зодиака, който е ваша цялостна диаметралност, могат да бъдат  потресаващи. Разбира се, ще ви се коства, че в никакъв случай няма да имате нещо общо, само че разликите могат да укрепят вашата. За да потвърдим това, ви представяме зодиакалните двойки, които са цялостни противоположности, само че се притеглят един различен със страшна мощ:

Овен + Везни

Вие се ръководите от разнообразни неща, с цел да се считате за идеална двойка, само че можете да станете такава.

И двамата можете да бъде упорити и безпределно да спорите, само че вие сте кралете на чара. Когато попаднете под взаимното си обаяние, е мъчно да кажете „ не “ на любовта.

И двамата обичате да рискувате и да се забавлявате, а когато се съберете, силите ви се усилват.

Овен, вие можете да научите Везни да дават воля на възприятията си и да не  се чувстват  след това  отговорни или изтощени. Междувременно, Везни  могат да научат Овена да се бори почтено и да бъде по-разумен в упованията си за живота.

Телец + Скорпион

И двамата сте необикновено буйни и чувствени, което прави вашата връзка незабравима, когато става дума за спалнята.

 знак

Затова сред вас ще има различия, само че вие ги компенсирате с другарство и откровена обич.

Рак + Козирог

Ракът и Козирогът се притеглят един различен посредством общи витални желания. Те са доста сполучливи и енергични знаци, които смятат измененията в живота за негов значим съставен елемент, те съвършено се съчетават един с различен.

Семейството и любовта са еднообразно значими за тях и като предписание имат сходни мисли, когато става въпрос за запознанства, секс и брак.

Ракът най-вероятно ще бъде екстроверт с деен обществен живот, до момента в който Козирогът ще бъде по-затворен и домошар.

Ще има моменти, когато Ракът ще желае да остане вкъщи, а Козирог да излезе измежду хората. Освен това, Ракът може бързо да трансформира настроението си, до момента в който Козирогът ще бъде по-балансиран и ще разреши на Рака да приказва, когато се усеща зле.

Лъв + Водолей

Лъвът обича да поема отговорност и да командва, за разлика от Водолея, който има вяра в хаотичността на живота и не вижда никакъв смисъл да го управлява.

Студенината  на Водолея ще побърква Лъва. Освен това Водолеят не може намерено да споделя любовта си, до момента в който Лъвът като предписание е в положение да показва възприятията си и е изпълнен с пристрастеност.

Лъвът, като предписание, доста се тормози за това, което другите мислят за него, само че Водолей ще го научи да не обръща внимание на това. С Лъва  Водолеят ще открие, че добротата и милосърдието са скъпи.

Дева + Риби

Девата може да бъде доста сдържана, до момента в който Рибите са  по-разкрепостени, само че връзката им не е лишена от сексапил.

Те и двамата могат да се опасяват и да се тормозят за дребни неща, само че без значение от това, и двамата ще бъдат подготвени да си оказват помощ един на различен.

И двата знака са необикновено безкористни и имат вяра в любовта, тъй че в никакъв случай няма да има липса на непосредственост сред Дева и Риби. Рибите плуват повече  по течението, до момента в който Дева е по-обоснована, обмисля нещата и е целеустремена.

Това може да докара до някакво напрежение, само че безусловното приемане на другия ще отстрани раздразнението.

Още по тематиката:

Връзка с Телец: 5 жестоки истини!

 

Телецът е толерантен и работлив, само че е  доста твърдоглав и завладяващ. Ето 5 жестоки истини, които би трябвало да знаете, в случай че имате връзка с Телец (може би даже към този момент ги знаете).…

Цялата публикация

Хороскоп на безконечната обич: С кой от знаците на зодиака раздялата е невъзможна?

 

Има единствено три знака на Зодиака, способни да завладеят сърцето ви вечно и вие можете да си тръгнете от тях в доста крайни случаи. Кои са те, тези мистериозни  любовници?…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР